joi, 4 august 2011

sustinem: Muscel cLoverFest. Editia Doi

 - atmosfera de pub, aer de munte -
Partizan si Sarmalele Reci si-au confirmat prezenta la a doua editie oficiala Muscel cLoverFest.  Cele doua trupe vor sustine recitaluri pe scena festivalului sambata, 20 august 2011.
Editia Doi a festivalului se va desfasura in perioada 19-21 august 2011, la Muscel (Dambovita). Printre trupele prezente pe afis se numara Partizan, Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, Niste Baieti s.a.
Muscel cLoverFest este singurul festival de coveruri din Romania, desfasurat in spatii neconventionale. Festivalul promoveaza ideea de cover ca inovatie si aport de originalitate, ca experiment muzical. Pe scena sunt invitate nu doar trupele-tribut, ci mai ales trupele care îsi arata maiestria în reinterpretarea pieselor celebre.
Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dambovita) este situat la aproximativ 130 de km de Capitala pe drumul Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia.

Live Music@cLoverFest
Vineri, 19 august
  Gang Band Acoustic
  Panic Depression
  Adi Manolovici Syndikate
  Marcian Petrescu si Trenul de Noapte
Coming Back to Live
Sambata, 20 august
  Open Mike/ New Entry Section
  C.O.D.
  Niste Baieti
  Sarmalele Reci
  Partizan
Duminica, 21 august
  Open Mike/ New Entry Section
  Petre & Kindlein Acoustic Experience
  Glissando

Evenimente conexe festivalului
Open Mike/ New Entry Section - scena deschisa publicului. Amatorii sunt invitati sa cante coveruri. Sectiune dedicata trupelor tinere sau formate ad-hoc. În curand vom anunta regulamentul de înscriere .
cLoverFest pe doua roti: Editia Doi este bike friendly. Pentru pasionatii de MTB avem un drum numai bun de cucerit. Iar sambata dimineata va propunem o expeditie pe doua roti cu plecare din poiana festivalului. Treasure hunting inclus. Trimite-ne un mail pe adresa muscel.cloverfest@gmail.com cu subject "bike" pentru a te înscrie pe lista expeditiei desfasurate în împrejurimile Muscelului.

wood be nice: Expozitie de fotografie la Muscel. “Vernisajul” proiectului Wood Be Nice, primul proiect coerent de transpunere a imaginii pe lemn masiv, va dura trei zile. Lucrarile sunt semnate de Daniel Loagar, Andrei Cornea, Victor Dumitrescu, George Visan, Livia Stefan, Tatiana Volontir.

Swing on... în livada: Pentru amatorii de umbra prietenii nostri de la Minor Swing aduc la Muscel hamace colorate numai bune de agatat în nucii din livada. Swing on! Si daca va place puteti cumpara unul pentru acasa.
Body painting: pentru copii si nu numai – trifoi, margarete, arici, gargarite si alte desene nastrusnice inspirate din peisajul muscelean.
Targ de produse agro alimentare: satenii va invita sa degustati preparatele traditionale specifice zonei.
CloverShop:  cautati tricourile cu trei foi ale Editiei Doi!
Food&Drink: La bucataria din poiana va pregatim omlete, ciorbe la ceaun, frigarui si alte preparate pe gratar. Ieftin si bun, asa cum v-am obisnuit. Din zori pana tarziu în noapte va invitam la terasa „sa cititi” în cafele si printre (multe) randuri de beri. Apoi mai cereti un rand... 
Biletele: Abonament pentru vineri-sambata-duminica: 40 lei/persoana. Abonament pentru sambata-duminica: 30 lei/persoana. Elevii beneficiaza de reducere: 10 lei/fiecare categorie de abonament.  Acces gratuit în camping pe baza biletului procurat la intrare.
Muscel cLoverFest este un proiect initiat de Fundatia pentru ecoturism si agroturism Sargetia.

Ciuc Premium este berea oficiala Muscel cLoverFest
Sponsori:  admosfera, GoraG, Flax, CSV Meda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu