miercuri, 28 septembrie 2011

Maratonul de Lenevit II

A doua editie a competitiei Maratonul de Lenevit incepe vineri, 30 septembrie 2011, de la ora 23.00, la Woodstock Café. Anul acesta, campionul absolut va pleca acasa cu "pouf"-uri care-i vor folosi intru relaxare pana la urmatoarea editie.

Ca statul degeaba sa fie si mai atractiv, organizatorii au pus la cale cateva “activitati” conexe, cu premii surpriza, la care pot participa toti cei prezenti in Strada Traian 141:
 
Expozitie foto cu tema “Rock, Love & Peace” – vineri seara, fiecare poate aduce unul (sau mai multe) dintre instantaneele preferate care sa se inscrie in tema mentionata.
Acesta va fi expus alaturi de cele selectate din arhivele woodstock-istilor, iar fotografia care primeste cele mai multe aprecieri va fi rasplatita pe masura de catre organizatori.

Kamikaze premiaza: Cea mai plictisitoare melodie rock – se accepta o singura propunere, expusa la fata locului de catre oricare dintre cei prezenti, in urna special pregatita. Dupa miezul noptii, juriul, din care va face parte si un reprezentant al revistei Kamikaze, va decide care este cea mai nimerita alegere a participantilor. Umorul nesarat. De cate ori ai spus un banc si te-ai trezit ca nu rade nimeni? La Maraton sunt apreciate si cele mai nesarate glume… Nu rata ocazia!

Scurt desfasurator:
- vineri, 30 septembrie 2011, adunarea se face la petrecerea “Lazy On a Freeday!”
- cand ceasurile vor bate orele 23:00, se da startul Maratonului!
Petrecerea continua.
- dupa intocmirea listei de participanti, se va face prezenta la fiecare jumatate de ora.
- Maratonul se va incheia cand ultimul participant inscris pe lista va capitula in fata lenei!

Regulament:
La initierea concursului, se va intocmi o lista oficiala cu participantii la Maraton.
Nu se percepe taxa pentru inscrierea in competitie.
(Non)Activitatea participantilor va fi supravegheata indeaproape de echipa de organizatori. Membrii echipei nu vor putea participa in mod oficial in competitie (ei fiind oricum epuizati de lene), dar vor intretine - asa cum fac de fiecare data – atmosfera!
- maratonistii trebuie sa aiba peste 18 ani;
- maratonistilor nu le este permisa prezentarea la locul de lenevit cu bauturi din afara incintei in care se desfasoara competitia;
- maratonistii pot folosi elementele ajutatoare din dotarea cafenelei – scaune, pernute, hamace. In mod responsabil!
- maratonistii pot folosi si de elemente ajutatoare din dotarea proprie – sezlong, scaunele, izopren s.a. – cu care se pot prezenta in competitie.
- maratonistii trebuie sa dea dovada de fair-play. Nu se accepta lovituri sub centura, din categoria “cine pleaca la plimbare, pierde locul de onoare”!
- maratonistilor le este permisa deplasarea pana la bar, pentru procurarea licorilor, chiar si dansul - in orice forma, atata timp cat nu ii deranjeaza pe cei din jur…
- maratonistul care petrece cel mai mult timp in stare de veghe, lenevind in orice forma doreste, va fi desemnat Lenesul Anului, titulatura ce-i va aduce pouf-urile simbol al acestei editii;
- maratonistii vor lenevi pe propria raspundere.
SPOR!

Woodstock Café
Str. Traian 141
L-D: 15.00 – ultimul client
0744 422 279

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu